Siyami ersek park yeri ?

malum olduğu üzre siyami ersek hastanesinin bulunduğu bölgede çok ama çok ciddi park sorunu vardır. arabanızla hastanızı hastaneye bırakırsanız ama siz arabadan inemezsiniz. dakikalarca park yeri ararsınız. diyelim ki boş bir yere park ettiniz, geldiğiniz de arabanızı bıraktığınız yerde bulamayabilirsiniz, çünkü polisler siyami ersek hastanesinin çevresini boş bırakmıyorlar. haklılar da… herkes sağa sola araba bıraktığında ne olur ? ambulans yanaşamaz, hastasını aracıyla hastaneye bırakmak isteyen vatandaş hastaneye giremez kısacası kaos olur.

lafı fazla uzatmadan meseleye girelim…

siyami ersek hastanesine hayatında ilk defa gitmiş insanlar için park yeri bulmak gerçekten zordur. ben söz konusu hastaneye ilk gittiğimde dışarı park ettim aracımı ama 30 dakikada bir gidip bakıyordum arabaya. sonra hastanenin acil bölümünde otururken direkte ispark tabelası gördüm. hiç üşenmedim yürüdüm, siyami ersek acil bölümünden yürüye yürüye yer altında devasa bir park yerine ulaştım. aaa şaştım kaldım… harika ya !

siyami ersek hastanesinde park yeri var. bu park yeri, yerin dibine inşa edilmiş epey katlı bir yer. söz konusu otopark istanbul üsküdar belediyesine bağlı, ispark işletiyor. esas ismi haydarpaşa katlı otoparkı. çok güzel ve temiz bir yer. hemen yanında cami var. bu cami bildiğiniz camilerden değil, üsküdar belediyesi yıkılan camiyi buraya taşımış ama minaresi filan yok. otoparkın hemen yanında bulunan bir katı komple cami için ayırmışlar..

hemen arabayı çalıştırdım ve geldiğim yönden arabayla yeniden katlı otoparkın içine girdim. 24 saat açık çok güzel bir yer. isterseniz arabayı burayı park edin ve girin arabanın içine bir güzel uyku çekin kimse sizi rahatsız etmez.

siyami ersek hastanesinin acilinden aşağı doğru arabayı sürün; şu resim:

70 metre sonra karşınıza şurası (aşağıdaki resim) gelecek:

hemen sola dönün bir kapan var o kapanı geçin sağa dönün 150 metre ileride solda otoparkı göreceksiniz. zaten ispark-kat otoparkı yazılı tabelalar sizi yönlendirecek.

siyami ersek hastanesinde bulunan haydarpaşa katlı otopark ücreti nedir ?

0-3 saat arası = 5 TL

3-5 saat arası = 6 TL

5-7 saat arası = 7 TL

7-9 saat arası = 8 TL

9-12 saat arası = 9 TL

12-15 saat arası = 10 TL

günlük= 13 TL (fiyat mart 2019)

amp

“Siyami ersek park yeri ?” üzerine 2 yorum

  1. Güzel yazı ve faydalı çok işe yarar teşekkürler

  2. Yarın deneyeceğim ama nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı yine de yazınız ve resimleriniz için teşekkürler fikir verdi epeyce.

Yorumlar kapalı.